Pagina's

24 februari 2014

Fotodagboek #8

Afgelopen week gingen wij een midweek op vakantie. De bestemming was Center Parcs de Limburgse Peel. Wij zijn stiekem een beetje fan van Center Parcs, en al helemaal nu met Nim. Helaas heeft Nim het niet zo naar zijn zin de laatste 1,5 week en was de vakantie dus niet zo 'relaxed' als gehoopt. Eerlijk gezegd zijn we nog vermoeider thuis gekomen dan toen we weg gingen. Gelukkig hadden we het weekend erna nog om thuis te chillen en bij te komen en dat ik op zich wel gelukt. Kijk verder voor de foto's...

Maandag einde van de ochtend, onderweg naar Center Parcs De Limburgse Peel!

Links: Nim zit lekker te spelen in zijn nieuwe autostoel. Rechts: Onderweg even gestopt voor een verschoon pauze, Nim checkt alvast even of alles in zijn tasje zit ;)

Het leuke aan een Center Parcs huisje is een open haard! Maandag avond sloten we de aankomst dag af met een lekker warm vuurtje dus.

Dinsdagochtend besloot Nim veeeel te vroeg wakker te worden. Opa & Oma waren ook mee voor 1 nachtje en Oma was al wakker dus ging met Nim op de bank zitten, en hij viel gewoon weer in slaap!

In de middag gingen we zwemmen! Wat vond 'ie het weer fijn! Hier schreef ik er over.  Dinsdag avond gingen Opa & Oma weer naar huis dus waren we weer met ze drieën.

Woensdag ochtend vertrokken we om 9 uur richting Essen in Duitsland, om te shoppen. Helaas liep dit niet echt zoals gepland en gooide Nim behoorlijk wat roet in het eten, veel huilen en moeilijk doen. Als laatste redmiddel had ik 'm in de draagzak gedaan, na veel moeilijk doen uiteindelijk toch in slaap gevallen bij me. Poeh wat een gewicht zeg zo'n slappe baby aan je lijf. Uiteindelijk zijn we gauw weer richting auto gegaan en terug naar het huisje.
Donderdag ochtend, weer zo vroeg! Dan maar een flesje in bed. En dan het liefst zo raar mogelijk.

Dus maar weer vroeg de deur uit om een stuk te wandelen. Helaas was dit ook geen geslaagde missie, deze brompot heeft bijna de hele weg moeilijk gedaan :(

 Vakantie outfit: Comfy shirt, grote warme dikke sjaal en een spijkerbroek (die je niet ziet haha)

Later op de middag besloten we om nog een keer te gaan zwemmen, gelukkig vond Nim dit wel leuk. Daarna hapje eten. Hm zo'n ijsje is wel interessant, maar heel enthousiast werd ie er niet van. Het ijshoorntje daarentegen vrat ie zo op. Oeps!

Jep, vrijdag begon maar weer met een fles in bed bij ons. Ik had donderdag avond al ingepakt dus er was geen haast.

Nog even gek doen voor de spiegel voor vertrek. Voor 10.00 moet je altijd het huisje verlaten hebben, wij reden exact 10.00 het park af!

En daar gaan we weer. Op naar huis. We hebben er 2 uur over gedaan en Nim heeft de volledige 2 uur geslapen. Gelukkig!! Meestal doen we op de terugweg nog wel een leuke stad aan voor wat gezellig te drinken en eten maar gezien Nim totaal niet te genieten was zijn we maar direct door naar huis gegaan.

Nog een korte tank stop gehad, en wat is de Shell duur zeg! Wij tanken altijd bij zo'n onbemande tank automaat ding. Is vaak ruim 0,10ct per liter goedkoper!
 
Om 12 uur 's middags waren we thuis. We hebben al onze spullen neer gekwakt en zijn op de bank neergeploft om de rest van de dag op de bank door te brengen. Nim weigerde in de middag weer om te gaan slapen dus na het avond eten lag hij er zo bij in zijn stoel. Nog niet in slaap maar wel helemaal gaar en duf.

 Zaterdagmiddag even boodschapje doen en snelle hap bij Hema.

En kocht ik zo maar 2 broeken bij de final sale van Zara voor mezelf! Tja voor 7,99 kun je dat natuurlijk niet laten hangen, zelfs Kay was het daarmee eens ;). Zag later pas dat 1 van de 2 Push Up was... Nou ja altijd mooi meegenomen toch ;)
 
Kay kocht bij Albert Heijn bij de boodschapjes ook nog dit kookboek. Daar gaan we zeker wat lekkers uitmaken voor onze kleine vreetschuit.

Zondagochtend was de kleine man alweer zo vroeg wakker. 5.45! Dus een ontbijt van 2 kaneelbroodjes uit de oven van de Ikea waren wel op zijn plaats ;). Die dingen zijn goddelijk lekker!! De rest van de zondag niets gedaan, vooral met Nim bezig geweest die het nog steeds niet naar zijn zin had. Het schijnt dat veel baby's dit gedrag vertonen rond de 9 maanden? Niet slapen overdag, veel mopperen, niet alleen spelen... Hopelijk is dit zo'n 'fase' waar ik veel over hoor/lees...
 
En dat was afgelopen week in foto's alweer. Aankomende week moet er weer gewerkt worden, ik wil in huis nog wat klusjes doen en een flink stuk wandelen met Nim in het zonnetje (als die er is, fingers crossed!). Zaterdag waarschijnlijk richting Amsterdam voor een verjaardag en stiekem hoop ik even te kunnen shoppen daar!

1 opmerking:

  1. Ah leuke foto's! Wat jammer dat Nim het niet helemaal geslaagd vond. Moet zeggen dat ik de brompot foto wel echt heel goed gelukt vind ;) Hopelijk is hij ondertussen weer een beetje zichzelf.

    BeantwoordenVerwijderen